Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PAULUSKA on vuonna 2011 perustettu suunnittelualan yritys. Yritys auttaa ammattitaitoisesti suunnittelemaan tiloista käytännöllisiä ja kauniita.

Suunnittelijana yrityksessä toimii sisustussuunnittelija Paula Laitinen. Paulalla on taustalla taiteen maisterin (TaM) tutkinto sekä tekstiilisuunnittelusta Muotoilija AMK -tutkinto. Paula on Sisustussuunnittelijat SI ry:n jäsen.

Toimialueena yrityksellä on Rovaniemi, Oulun seutu sekä koko Pohjois-Suomen alue. Sovittaessa suunnitelmia voidaan toteuttaa myös muualle Suomeen.

PAULUSKA:lle on tärkeää toimiva ja luotettava yhteistyö asiakkaan kanssa. Suunnitelmat saat tarpeittesi mukaisesti koostetulla sisällöllä yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti.

Erityisosaamisena Paulalla on erityisryhmien kanssa toimiminen sekä erityisryhmille suunnittelu. Gradun Lapin yliopistossa Paula on tehnyt erityisoppimisympäristöjen sisustussuunnittelusta.

 

 "Suunnittelija kuunteli meidän toiveet ja huomioi ne suunnitelmissa. Hän toi kuitenkin rohkeasti mukaan myös omia ideoita. Lopputulos on nykyaikainen jossa on rohkeita ja hauskoja yksityiskohtia. Suunnittelija otti vastuun projektista ja hoiti sen loppuun asti. Meidän ei tarvinnut käyttää omia voimavaroja suunnitteluun."

Eduro-säätiö / Riitta Harmanen 

"Toteutimme kaksi yrityksemme asiakastilan sisustussuunnitelmaa yhteistyössä Pauluskan kanssa. Tiukasta aikataulusta huolimatta suunnittelutyön jälki oli huolellista ja käytännön ratkaisut harkittuja. Sisustussuunnitelmissa oli taidokkaasti omaksuttu toiveemme ja huomioitu yrityksen visuaalinen ilme. Suunnittelijan luovuus ja kokemus näkyvät kohteissa raikkaana ja mielenkiintoisena kokonaisuutena, johon olemme erittäin tyytyväisiä."

Lapland Driving

"Pauluska on auttanut meitä vuosien varrella useissa sisustusratkaisuissa. Paula osaa esittää oikeat kysymykset ja hänellä on kyky ymmärtää asiakkaan toiveet ja sovittaa suunnitelmat yhteen kodin muiden tilojen kanssa. Palvelu on aina ollut ystävällistä ja asiantuntevaa. Uskon, että palveluita käyttämällä olemme välttyneet monelta epäonnistuneelta hankinnalta ja sitä kautta säästäneet rahaa ja vaivaa. Olemme erittäin tyytyväisiä suunnitteluun."

Kaarina Harri